Πώς να επιλέξετε το Digital Marketing Agency που θα απογειώσει το brand σας;

Οδηγός για εταιρείες digital marketing 2021: όσα πρέπει να γνωρίζετε για την συνεργασία σας με ένα digital agency

Dark Light

H πανδημία του COVID-19 μέσα σε λίγους μήνες μετέβαλε δραστικά τη συμπεριφορά των καταναλωτών και τα μοντέλα λειτουργίας των επιχειρήσεων. Ανάγκασε σε μία νύχτα, ακόμα και τις μικρές επιχειρήσεις να μεταφέρουν τις δραστηριότητες τους online, δημιουργώντας μεγαλύτερο ανταγωνισμό αλλά και ζητήματα διαχείρισης του σχεδόν άγνωστου αυτού κλάδου.

Αν έχετε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση, ένα καλό προϊόν ή μία υπηρεσία την οποία έχετε προσπαθήσει να αναδείξετε ηλεκτρονικά, αλλά νιώθετε ότι δεν έχετε εκμεταλλευτεί όλα τα ψηφιακά εργαλεία που σας προσφέρονται για να ανεβείτε την ψηφιακή κορυφή, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Γιατί ένα Digital Marketing Agency είναι καταλύτης της ανάπτυξης;

Με την τεχνολογία να καλπάζει και τον καταναλωτή να αποκτά μεγαλύτερη δύναμη, ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι επιτακτική ανάγκη. Ο χώρος του Digital Marketing είναι ένα από τα πιο απαιτητικά πεδία της εποχής μας, καθώς ο ανταγωνισμός, η πληθώρα εργαλείων, κλάδων, και η συνεχείς μεταβολή αυτών, τον καθιστά χαοτικό για τους περισσότερους. Αυτό που σήμερα είναι trend αύριο έχει ξεπεραστεί.

Οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα επιλέγουν ένα υπάλληλο με γνώσεις στο χώρο του marketing και του αναθέτουν τη χάραξη στρατηγικής με σκοπό να μειώσουν το κόστος προώθησης στο διαδίκτυο. Αν θέλετε πραγματικά αποτελέσματα χρειάζεστε κάτι παραπάνω από έναν άνθρωπο, χρειάζεστε μία εξειδικευμένη ομάδα η οποία θα κατανοεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα εργαστεί με ολοκληρωμένη στρατηγική και φρέσκιες ιδέες για να απογειώσουν την εταιρεία σας.

Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε ένα δυναμικό digital marketing agency, μία ομάδα ειδικών η οποία κατέχει ήδη τα εργαλεία και θα δουλέψει για να αναπτύξει το δικό σας brand. Πώς όμως και με ποια κριτήρια επιλέγετε ένα digital marketing agency; Στη Humble, το βραβευμένο digital marketing agency, επειδή γνωρίζουμε καλά τις ανησυχίες σας, συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε το ιδανικό digital marketing agency για το brand σας.

Τι είναι ένα digital marketing agency;

Ένα digital marketing agency αποτελεί την εξέλιξη του παραδοσιακού advertising agency, σύμφωνα με τις επιταγές της τεχνολογίας. Συνδυάζει τέχνη και επιστήμη, βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα και μέσω της τεχνολογίας υλοποιεί ολοκληρωμένες digital στρατηγικές. Στόχος του είναι να επικοινωνήσει το σωστό μήνυμα, στο κατάλληλο κοινό, τη σωστή στιγμή από το κατάλληλο μέσο, δημιουργώντας μια θετική online εμπειρία και αναπτύσσοντας την επιχείρησή σας.

Ένα digital marketing agency αποτελείται από μία δυναμική ομάδα από επαγγελματίες με εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στους διαφορετικούς τομείς του digital marketing. Έχοντας στη διάθεσή τους μία σειρά από κορυφαία, σύγχρονα εργαλεία, όπως web analytics, web surveys, heatmap tools, καθώς και keyword research tools εντοπίζουν τις συνήθειες, τις προτιμήσεις και την προϊοντική ζήτηση των καταναλωτών.

Μοναδική επιδίωξή τους είναι να φέρουν στην κορυφή του ψηφιακού κόσμου το δικό σας brand, δηλαδή να  αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων, μέσω μίας data-driven στρατηγικής, εύκολα, γρήγορα και κυρίως με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Τι υπηρεσίες προσφέρει ένα digital marketing agency και πώς μπορούν αυτές να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας;

Αν και υπάρχουν digital marketing agencies τα οποία ειδικεύονται στην παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών, εντούτοις υπάρχουν agencies τα οποία αναλαμβάνουν συνολικά την digital παρουσία σας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα 360°΄digital marketing agency, δηλαδή να  διαθέτει δηλαδή την ικανότητα να αναλάβει πλήρως τις ανάγκες προβολής της επιχείρησής σας.

Ένα ισχυρό digital marketing agency προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο σημαντικές, δηλαδή τις υπηρεσίες digital strategy, creative, development, design, performance, growth hacking. Όπως θα αναλύσουμε στη συνέχεια η κάθε υπηρεσία βοηθά με διαφορετικό τρόπο, αλλά και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες, την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Ας τις δούμε λοιπόν αναλυτικά:

Digital Strategy

Μια digital strategy δεν είναι παρά ένας χάρτης για να κινούμαστε στην ψηφιακή αγορά. To digital marketing agency αναλαμβάνει να χτίσει την στρατηγική για το brand σας, δηλαδή να φτιάξει τον δικό σας χάρτη αφού αναλύσει την αγορα και  επιλέξει στόχους, ψηφιακά εργαλεία και μέσα. Το σημαντικότερο είναι ότι δημιουργεί το μήνυμα το οποίο θα μεταδώσετε στην ψηφιακή αγορά, παρακολουθεί την απόδοση του, το προσαρμόζει και το βελτιώνει σύμφωνα με τα στοιχεία που λαμβάνει από τους καταναλωτές. Ο σωστός χάρτης συνίσταται στο βασικότερο εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Creative

Το creative είναι ο λόγος που θα μας προσέξει ο καταναλωτής. Είναι ο πολλαπλασιαστής της διαφημιστικής μας δαπάνης. Τα διαφημιστικά μηνύματα στο digital περιβάλλον είναι πολλά και ο πελάτης τα αποφεύγει με “μισό” μόνο scroll. Συνεπώς, δεν αρκεί απλώς να “περνάμε” από τα newsfeeds. Είναι επιτακτικό να αποσπάσουμε την προσοχή του κοινού, ή όπως λέμε στην Humble, να δημιουργήσουμε “scroll stopping” content. Αυτό το πετυχαίνουμε με το να παράγουμε ενδιαφέρον και διαφορετικό content που τραβάει το πηγαίο ενδιαφέρον του κοινού. Μόνο έτσι δημιουργούμε αποτελεσματικές διαφημίσεις.

Performance

Η επιτυχία στο digital marketing είναι πολυπαραγοντική, κυρίως όμως είναι data-driven. Οι marketers, πλέον, μπορούν να μετρούν την αποδοτικότητα ενεργειών, από το conversion rate μιας διαφήμισης μέχρι το bounce rate μιας καμπάνιας email και να στοχεύουν στη βελτιστοποίηση των ενεργειών με βάση το Cost-per-Acquisition (CPA). Επιδιώκουν δηλαδή καλύτερα αποτελέσματα με μικρότερο marketing cost, το οποίο είναι και ο στόχος του performance marketing. Οι υπηρεσίες performance είναι η στοχοθεσία για τη βελτίωση της αποδοτικότητας, ένα αναγκαίο εργαλείο για όσους δουλεύουν με αποτελέσματα.

Design

Στην εποχή όπου οι καταναλωτές δέχονται καταιγισμό μηνυμάτων, μια οπτικά ισχυρή παρουσία, κεντρίζει την προσοχή και ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του brand σας. To  design και οι εκφάνσεις του, από την εταιρική ταυτότητα, την ιστοσελίδα, και κάθε μορφής digital asset πρέπει να αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της επιχείρησής σας. Ουσιαστικά, το σωστό design συνδυάζει το όραμά σας με την αισθητική και την λειτουργικότητα, δημιουργώντας την οπτική εικόνα του brand σας. Είναι ο τρόπος για να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές και να αποτυπωθείτε στο μυαλό του κοινού σας.

Development

To development αφορά το σύνολο των εργασιών που κάνουν τις custom εφαρμογές όπως websites, e-shops και apps αψεγάδιαστες λειτουργικά και αισθητικά ώστε να προτιμηθούν από τους χρήστες. Το development, front end και back end, δηλαδή το εξωτερικό κομμάτι και το”server side” δημιουργεί μία λειτουργική ιστοσελίδα, εισάγοντας πωλησιακά στοιχεία, για να κάνει convert τους επισκέπτες. Δώστε προτεραιότητα στις εφαρμογές σας καθώς είναι το κύριο μέσο ανάδειξης του brand σας, παγκοσμίως.

Growth Hacking

Το growth hacking marketing έχει εισαχθεί από το 2010 στο επιχειρηματικό λεξιλόγιό μας. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, φέρνει σημαντικά κέρδη.Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο του digital marketing agency αλλά τρόπο σκέψης. Ο Growth Hacker σκέφτεται καινοτόμα, και εξελίσει την καμπάνια με τη χρήση μη συμβατικών και επιθετικών μεθόδων. Το Growth Hacking έχει έρθει για να αλλάξει τα δεδομένα του digital marketing.

Γιατί να προσλάβετε ένα digital marketing agency να αναλάβει τον σχεδιασμό της στρατηγικής και την εκτέλεση της ψηφιακής σας προβολής

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι απλή:  για να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας με τον πιο γρήγορο, αποτελεσματικό – cost effective τρόπο. Γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η online παρουσία, όμως ο ανταγωνισμός, ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται το digital marketing, απαιτούν μία ολόκληρη ομάδα συμβούλων και specialist, με εμπειρία και εξειδίκευση. Καθώς πλέον δεν αρκεί να έχετε μια online παρουσία, χρειάζεστε όχι μόνο έναν άνθρωπο αλλά μία ομάδα να εργάζεται για εσάς.

Ένα digital marketing agency διαθέτει την τεχνογνωσία για την αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων, έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένα εργαλεία και στελεχώνεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες όπως: Content experts, Developers, Digital Marketing experts, SEO experts, UX designers και UI designers. Μια συνεργασία με ένα agency σας δίνει την δική σας δυναμική ομάδα, με πολύ μικρότερο κόστος από ότι θα απαιτούσε μια in-house ομάδα.

Αν δεν έχετε του πόρους για να επενδύσετε στο digital marketing μέσα στην εταιρεία, μπορείτε με μια μικρότερη επένδυση να έχετε τα ίδια αποτελέσματα.  Αν είστε έτοιμοι να μεγαλώσετε και να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί, αν αναζητάτε την ιδανική ομάδα για να σας βοηθήσει, διαβάστε τα ερωτήματα που θα σας βοηθήσουν να την επιλέξετε.

Τι ερωτήσεις πρέπει να θέσετε σε ένα digital marketing agency για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς;

Η επιλογή ενός digital marketing agency δεν είναι εύκολη υπόθεση, είναι μια διαδικασία στην οποία χρειάζεται να επενδύσετε χρόνο και προσοχή. Είναι σημαντικό στην επικοινωνία σας με ένα agency να λάβετε τα στοιχεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε αν η συγκεκριμένη ομάδα έχει την εξειδίκευση, τα εργαλεία, τον τρόπο σκέψης που θα φέρει αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.

Θα πρέπει αρχικά να δείτε ένα portfolio, δηλαδή επιλεγμένες δουλειές για άλλα brands, αλλά και μία παρουσίαση της εταιρείας, ώστε να καταλάβετε το σκεπτικό, τα εργαλεία και την αισθητική της ομάδας. Μια συνάντηση με την ομάδα θα ήταν ιδανική για να συζητήσετε τις ανάγκες και να θέσετε επί τάπητος τα εξής ερωτήματα:

●Ποιές υπηρεσίες προσφέρετε;

Τα digital marketing agencies δεν είναι όλα τα ίδια και δεν προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες. Υπάρχουν agencies τα οποία ειδικεύονται σε συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως το SEO ή το Social Media Management, αλλά και εκείνα που προσφέρουν το σύνολο των digital υπηρεσιών. Ο καθορισμός του καλύτερου για την επιχείρησή σας εξαρτάται από τους στόχους που θέτετε. Αν χρειάζεστε κάποιον να χειρίζεται συνολικά την ψηφιακή σας παρουσία με δυνατά αποτελέσματα, τότε θα πρέπει να προτιμήσετε ένα μεγαλύτερο digital marketing agency.

●Πόσοι άνθρωποι θα δουλεύουν στο project της εταιρείας μου;

Τα περισσότερα digital marketing agencies θα επιβεβαιώσουν ότι μπορούν να αναλάβουν το project σας τόσο δημιουργικά όσο και χρονικά. Όμως, πόσα άτομα θα δουλεύουν για εσάς; Ένα μικρότερο agency μπορεί να μην διαθέτει επαρκείς πόρους. Πιο συγκεκριμένα, αν απασχολεί μόνο έναν γραφίστα για όλα τα projects του agency, δεν θα μπορείτε να είστε σίγουροι για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, ούτε για το δημιουργικό αποτέλεσμα. Πριν από οποιαδήποτε συνεργασία, βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν το ανθρώπινο δυναμικό για να κάνουν την υπόσχεσή τους πράξη.

●Σε ποιο βαθμό θα συνεργαστούμε και με ποιον;

Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε την ομάδα με την οποία θα συνεργαστείτε. Η επιτυχία βασίζεται στην κατανόηση και για αυτό θα πρέπει να εισάγεται τους experts στην δική σας ομάδα. Ζητήστε να γνωρίσετε τους ανθρώπους που θα αφοσιωθούν σε εσάς. Επιβεβαιώστε το ενδιαφέρον τους, δείτε τον χρόνο που θα αφιερώνουν στην μεταξύ σας επικοινωνία. Είναι σημαντικό ο account manager να ανταποκρίνεται στα αιτήματα της ομάδας σας, ακόμα και αν δεν έχετε προγραμματισμένη επικοινωνία. Το σημαντικότερο είναι να βεβαιωθείτε ότι εμπιστεύεστε τον μελλοντικό σας συνεργάτη.

●Έχετε track record για αντίστοιχες εταιρείες;

Θα πρέπει να γνωρίζετε αν η ομάδα που θα σας αναλάβει, χρειάζεται “εκπαιδευση” στην αγορά ή αν γνωρίζουν ήδη τους πελάτες και κυρίως αν έχουν προωθήσει επιτυχημένα μια αντίστοιχη εταιρεία. Πριν προχωρήσετε με μία ομάδα η οποία επιμένει ότι γνωρίζει τα πάντα, αξιολογήστε τους περαιτέρω ρωτώντας συγκεκριμένα για τη συνεργασία τους με προηγούμενους πελάτες και ζητήστε αποτελέσματα. Επιλέγοντας ένα συνεργάτη με εμπειρία στον κλάδο που λειτουργείτε θα έχετε μία ευκολότερη συνεργασία καθώς θα βασίζεται στην εμπειρία και τη γνώση.

●Ποιες στρατηγικές ακολουθείτε για το δικό σας brand;

Ένας εύκολος τρόπος να κατανοήσετε τη φιλοσοφία της αλλά και την επιτυχία μιας ομάδας, είναι να δείτε τον τρόπο με τον οποίο  προωθεί το brand της. Όλοι βάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προώθηση της δικής μας εταιρείας. Με αυτή την ερώτηση θα επιβεβαιώσετε τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα agency, τον τρόπο που υλοποιεί τις καμπάνιες, το κατά πόσο ακολουθεί τα trends αλλά και πόσο κοντά είναι στην δική σας νοοτροπία. Ένα digital marketing agency που ξέρει να προωθεί τον εαυτό του, θα μπορέσει να προωθήσει και το δικό σας brand με επιτυχία.

●Με ποιο τρόπο θα προωθούσατε το δικό μου brand;

Σε συνέχεια του προηγούμενου ερωτήματος, θα πρέπει να ανακαλύψετε τις διαδικασίες που ακολουθεί το agency και τη στρατηγική που θα υλοποιήσει για το δικό σας project. Είναι μια διερευνητική ερώτηση, η οποία δεν επικεντρώνεται μόνο στους στόχους.  Εάν οι άνθρωποι του agency δεν μπορούν να διατυπώσουν λεπτομερώς τη διαδικασία συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων εργαλείων που σε αρχικό στάδιο πιστεύουν ότι θα χρειαστείτε, τότε ίσως θα πρέπει να προχωρήσετε στην επόμενη ομάδα.

●Με ποιον τρόπο μετράτε τα αποτελέσματα;

Η σημαντικότερη αλλαγή που έφερε το digital marketing στο χώρο της διαφήμισης είναι η μέτρηση των αποτελεσμάτων. Μετρώντας τα αποτελέσματα προσαρμόζουμε τις καμπάνιες και τα μηνύματα βασιζόμενοι στις προτιμήσεις του κοινού. Έτσι, επιτυγχάνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, υπάρχουν όμως agencies τα οποία αφοσιώνονται στο creative αγνοώντας ακόμα και τους βασικούς τρόπους μέτρησης των αποτελεσμάτων στα social media.  Διευκρινίστε από την αρχή ότι η ομάδα είναι results oriented, γνωρίζει να παράγει reports και να μετατρέπει τις καμπάνιες για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη σας.

●Πότε θα πρέπει να περιμένω αποτελέσματα;

Ξεκινάτε ένα digital marketing project με στόχο να ενισχύσετε την ψηφιακή σας παρουσία και να αλλάξετε το μερίδιο σας στην ψηφιακή αγορά. Είναι φυσικό να θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα άμεσα. Ωστόσο είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί με τα agencies που υπόσχονται ότι μπορείτε να περιμένετε σημαντική απόδοση επένδυσης (ROI) σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρειάζεται χρόνο για να χτίσετε την παρουσία σας, όμως μόλις το καταφέρετε τα αποτελέσματα έρχονται πολύ πιο γρήγορα. Να θυμάστε ότι το digital marketing είναι μία μακροχρόνια επένδυση.

●Πόσο και πώς κοστολογείται το συγκεκριμένο project;

Το φλέγον ερώτημα είναι πάντα το κόστος. Σίγουρα είναι η πρώτη ερώτηση που θέλετε να κάνετε αλλά προτείνουμε να την αφήσετε για το τέλος, όταν πλέον θα έχετε καταλάβει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Πολλές εταιρείες επιλέγουν το agency που προσφέρει ένα φθηνό πακέτο για όλες τις υπηρεσίες. Δυστυχώς αυτό συνήθως μεταφράζεται σε χαμηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Το digital marketing είναι ένα σύνολο υπηρεσιών και μία σειρά από αλληλένδετες και απαιτητικές διαδικασίες οι οποίες δεν μπορούν να μπουν σε “πακέτο”. Αποφασίστε με γνώμονα την ποιότητα και την εμπιστοσύνη.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την επιχείρησή σας πριν συνεργαστείτε με ένα digital marketing agency;

Πριν ξεκινήσετε την συνεργασία σας με ένα digital marketing agency, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι εμπιστεύεστε την ομάδα την οποία έχετε επιλέξει καθώς για τη σωστή προώθηση θα χρειαστεί να τους κάνετε κομμάτι και της δική σας ομάδας. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να εισάγετε τους digital experts στην φιλοσοφία, στο όραμα και την αποστολή του brand σας.

Είναι σημαντικό να είστε σίγουροι για το budget που μπορείτε να διαθέσετε, για το κοινό στο οποίο απευθύνεστε και για τους στόχους τους οποίους θέλετε να πετύχετε μέσα από το digital marketing. Τέλος πρέπει να γνωρίζετε και να επικοινωνήσετε τα δυνατά στοιχεία του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας ώστε να ξεκινήσουν πατώντας σε γερές βάσεις. Η συνεργασία με ένα digital marketing agency είναι καθοριστική για την επιτυχία του brand σας.

Ποιο είναι το μίνιμουμ ποσό που πρέπει να επενδύσετε στο digital marketing;

Ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί κάθε επιχείρηση είναι το μέγεθος της επένδυσης. Εδώ δεν μιλάμε απλά για το κόστος μιας υπηρεσίας, αλλά για μία στρατηγική επένδυση. Δεν μπορούμε εξ’ αρχής να ορίσουμε το κόστος γιατί εξαρτάται από τους στόχους που θέτετε και από τον τρόπο προώθησης της επιχείρησής σας. Σίγουρα θα πρέπει να υπολογίσετε ότι το ποσό εκκίνησης είναι 1.500€ το μήνα για τις υπηρεσίες του digital marketing agency και ακόμα 1.500€ το μήνα για media spending σε υπηρεσίες όπως paid advertising.

Τα ποσά που αναφέραμε είναι η σωστή εκκίνηση, σίγουρα όμως θα πρέπει να υπολογίσετε εξαρχής το ποσό της επιστροφής της επένδυσης (ROI). Συνιστούμε να ξεκινήσετε με ένα μικρότερο κόστος και μακροπρόθεσμους στόχους για να χτισετε την εικόνα και την στρατηγική σας σύμφωνα με την ανταπόκριση τους κοινού. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κατανοήσετε ότι το digital marketing δεν είναι ένα επιπλέον έξοδο για εσάς, αλλά είναι ο τρόπος ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Πώς κοστολογούνται οι digital marketing υπηρεσίες και ποιες είναι οι συνηθισμένες μορφές αμοιβής;

Το digital marketing αφορά μία σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες των agencies, όπως content marketing και strategy υπολογίζονται με βάση τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολούν και το χρόνο που χρειάζονται για να τις παρέχουν. Συνήθως, έχουν ένα σταθερό fee, το οποίο ξεκινά από 1.500€ / μήνα.

Για τις υπηρεσίες performance, όπως paid ads, θα πρέπει να υπολογίσετε ένα ποσοστό της τάξεως του 10-20% επί του media budget. Ένω, αν θέλετε να βελτιώσετε το website σας ή να δημιουργήστε κάποιο app, το κόστος για web design και development ξεκινά από τα 5.000€.  Γενικότερα, το κόστος αυξάνεται με τις απαιτήσεις της υπηρεσίας.

Πότε είναι καλό να ξεκινήσω συνεργασία με ένα digital marketing agency;

Καθώς μειώνεται το κόστος εισαγωγής μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο, είναι ο καιρός να πειτε “ναι” στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Αν έχετε ένα καλο προϊόν ή μια υπηρεσία αλλά οι πωλήσεις είναι στάσιμες, τότε είναι η στιγμή να απευθυνθείτε σε ένα digital marketing agency.

Αν νιώθετε ότι θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες του digital και να γίνετε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών που βρίσκονται στο διαδίκτυο αλλά δεν έχετε το budget για μια in-house ομάδα, ξεκινήστε άμεσα τη συνεργασία με ένα digital marketing agency. Ένα δυναμικό agency, θα σας οδηγήσει άμεσα στην κορυφή.

Γιατί να επιλέξω την Humble Digital Agency;

Στη Humble είμαστε scroll stoppers. Παντρεύουμε το Performance με το Creative και φέρνουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα (don’t take our word for it, just check the case studies). Έχουμε βοηθήσει ελληνικές επιχειρήσεις να να αναπτυχθούν σε  περισσότερες από 70 χώρες. Έχουμε δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα από digital marketing experts, καλύπτοντας όλους του τομεις του digital marketing και προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να γίνετε ο leader της digital αγορας.

Έχουμε βραβευτεί σε πολυάριθμες διοργανώσεις, με highlight την καμπάνια που βοήθησε την BoConcept Ελλάδος να ανακηρυχθεί ως “Franchisee of the Year” του Παγκόσμιου Δικτύου της πολυεθνικής. Η Google μας έχει ανταμείψει με τον ανώτατο τίτλο του «Premier Google Partner», πιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα και την ικανότητά μας να διαχειριστούμε καμπάνιες αλλά και στρατηγικές στο διαφημιστικό κανάλι Google Ads.