Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες εφαρμογές παγκοσμίως για τον Μάρτιο 2023

Η τελευταία ανακοίνωση του Zuckerberg περιείχε πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις

Τα Facebook/Instagram Shops μας αποχαιρετούν!

Dark Light

Σύμφωνα με το έγκυρο appfigures, οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές σε όλο τον κόσμο για τον Μάρτιο του 2023, είχαν σαφείς νικητές:

  1. Instagram
  2. TikTok
  3. Facebook
  4. WhatsApp
  5. CapCut

Από αυτήν τη λίστα, μπορούμε να συμπεράνουμε τα εξής:

  • Η Meta κυριαρχεί ακόμη στον κόσμο των κινητών εφαρμογών, καθώς τέσσερα από τα δέκα κορυφαία apps ανήκουν στην εταιρεία!
  • Οι χρήστες iPhone τιμούν ιδιαίτερα τη Bytedance, την εταιρεία πίσω από το TikTok και το CapCut.
  • Το YouTube δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τα πιο downloaded apps στο σύνολο. Αυτό εξηγείται και από το ότι έρχεται προεγκατεστημένο σε android.
  • Οι χρήστες αναζητούν αποτελεσματικά μέσα επικοινωνίας, όπως φαίνεται από τη δημοφιλία των social messengers.

Η επιτυχία της Meta και της Bytedance αντικατοπτρίζει τη σταθερή ζήτηση για πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνίας και δημιουργίας περιεχομένου.

Μερικές παρατηρήσεις που κάναμε:

Το Instagram παραμένει στην κορυφή της λίστας, παρά την ανταγωνιστική απειλή από το TikTok, δείχνοντας τη δύναμη της πλατφόρμας και της κοινότητάς της!

Οι εφαρμογές δημιουργίας και παρακολούθησες βίντεο, όπως το TikTok και το CapCut, κερδίζουν έδαφος, καθώς οι χρήστες επιθυμούν να δημιουργούν και να μοιράζονται περιεχόμενο βίντεο εύκολα και γρήγορα.

Τα apps επικοινωνίας, όπως το Facebook, το WhatsApp και το Instagram, αποτελούν μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων, καθιστώντας την επικοινωνία ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον των κοινωνικών δικτυών συναντάται στην άμεση επαφή (messengers) και στη ψυχαγωγία (ΤikΤok, reels).

Ανακάλυψε τις δυνατότητες του TikTok και ξεκλείδωσε τη δυναμική της επιχείρησής σου, με το TikTok Studio της Humble!