Σύντομα θα έχεις ΠΛΗΡΗ έλεγχο του Facebook Feed📱 με μία απλή ερώτηση

Θα έδινες 1500€ για να κάνεις γκριμάτσες 🤪 με το avatar σου;

Greeks & Social Media Research: An up-to-date Whitepaper for the Greek market – 4.000+ Responses (2022)

Dark Light

Σε μία νέα προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, η εταιρία ανακοίνωσε τη δοκιμή μια νέας προσθήκης στο Facebook Feed, με στόχο να βελτιώσει τη χρήση του.

Σύντομα λοιπόν σε συγκεκριμένες αναρτήσεις, θα δεις τις επιλογές «Show More», «Show Less» να ακολουθούν.

Επιλέγοντας την προτίμησή σου, θα δείχνεις στο νέο αλγόριθμο τι προτιμάς, και αυτός θα μαθαίνει περισσότερα για σένα.

Έτσι θα είναι σε θέση να γνωρίζει τι είδους αναρτήσεις θες να βλέπεις ή δε θες, για όλους τους τύπους περιεχομένου.

Σημαντικό💡: οι επιλογές θα εμφανίζονται τυχαία πάνω σε αναρτήσεις, ωστόσο θα έχεις πάντα πρόσβαση σε αυτές πατώντας και τις «…» πάνω δεξιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σύστημα μαθαίνει από τις επιλογές των χρηστών και τις μοντελοποιεί για όλο το κόσμο!

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ακόμα και αν δε το χρησιμοποιήσεις εσύ προσωπικά, οι επιλογές άλλων χρηστών θα τον κάνουν πιο έξυπνο, το οποίο θα έχει επίπτωση και στο δικό σου feed.

Τέλος, στα Feed Preferences των ρυθμίσεων, θα έχεις την επιλογή να καθορίσεις άμεσα πόσο περιεχόμενο θες να βλέπεις αντίστοιχα στο personalized feed σου από φίλους, σελίδες ή ομάδες.

Η Meta έχει θορυβηθεί από την επιτυχία του αλγορίθμου του TikTok, και έχει σαν σκοπό να βελτιώσει τους δικούς της αλγορίθμους ενσωματώνοντας προτάσεις περιεχομένου, έναντι του κλασικού social graph.

Η νέα αυτή προσθήκη δεν αποτελεί παρά μόνο μία από τις πολλές αλλαγές που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό και στο Facebook app, καθώς αυτό προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια δημιουργών περιεχομένου, εκδοτών αλλά φυσικά, και των ίδιων των χρηστών.