Η πιο δημοφιλής απαίτηση του κόσμου έρχεται στο Instagram!

Facebook Marketing 2022: Αυτό είναι το περιεχόμενο που “σπρώχνει” ο αλγόριθμος του Facebook για το 2022

Έτσι θα αποκτήσεις πρόσβαση στα Reels (how-to)👇

Dark Light

Ο Adam Mosseri θέλει να «κακομάθει» τους δημιουργούς περιεχομένου προσφέροντας τους ακόμα περισσότερα εργαλεία.

Στην τελευταία του ανακοίνωση με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ, ο Head του Instagram μας είπε ποια θα είναι τα τελευταία χαρακτηριστικά που κυκλοφορούν άμεσα για όλους!

Με τις νέες προσθήκες, το Instagram φιλοδοξεί να δώσει ακόμα περισσότερα εργαλεία στους δημιουργούς περιεχομένου προκειμένου να μεγαλουργήσουν στην πλατφόρμα.

Οι νέες δυνατότητες λοιπόν περιλαμβάνουν:

✅ Reels έως 90 δευτερόλεπτα

Μπορείς στην Ελλάδα να μην έχουμε ακόμα πλήρη πρόσβαση στα Reels, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για το σύνολο των περισσοτέρων χωρών, που πλέον θα αποκτήσουν πρόσβαση στη δημιουργία Reels του 1μιση λεπτού!

✅ Πλέον προσθέτεις δικό σου ήχο από library κινητού

Με αυτή τη σημαντική προσθήκη, οι χρήστες πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα ηχητικό κλιπ από το κινητό τους για να το προσθέτουν στα βίντεο Reels τους!

✅ Νέα interactive stickers μέσα στα Reels

Νέα αυτοκόλλητα, όπως polls, θα κάνουν την εμφάνιση τους στα Reels με αποτέλεσμα να προσθέτουν μία πιο interactive εμπειρία για τους θεατές!

✅ Τα πολυπόθητα pinned posts στο προφίλ ήρθαν!

Με διαφορά η πιο σημαντική προσθήκη είναι αυτή των καρφιτσωμένων αναρτήσεων, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες και τους επαγγελματικούς λογαριασμούς.

Χάρη σε αυτή θα μπορείς πλέον να καρφιτσώσεις έως και 3 αναρτήσεις (παντώς τύπου) στις πρώτες θέσεις (από τα αριστερά στα δεξιά) του τοίχου σου.

Για να κάνεις pin, απλά πηγαίνεις σε μία οποιαδήποτε ανάρτηση σου, πατάς πάνω δεξιά τις τρεις τελείες, και επιλέγεις “pin to profile”!

Η συγκεκριμένη λειτουργία αναμφίβολα θα ευχαριστήσει πολύ κόσμο, αφού αποτελεί και μία πολύ σημαντική επιλογή του αντίπαλου app, του Tik Tok.

Με αυτή θα μπορείς να συνθέτεις ένα δικό σου «καμβά» αναρτήσεων στις 3 πρώτες επιλογές, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν από μερικές «συμπληρωματικές» εικόνες τοίχου, μέχρι και χορηγούμενες αναρτήσεις που θες να προβάλεις στους σε όποιον επισκέπτεται το προφίλ σου.

Τα συγκεκριμένα features έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν roll out και δε βλέπουμε την ώρα να τα αξιοποιήσουμε!